Convocatòria de l’Assemblea de socis/ies de PECA2, 13 de maig de 2021

Benvolguts/Benvolgudes,

Abans de tot, confiem i desitgem que us trobeu bé i pugueu fer front a la situació de crisi i emergència sanitària que patim.

Des del grup de gestió i suport de la Associació Prosperitat Cultura en Accció, PECA2, et convoquem a l’Assemblea de Socis, el proper dijous, 13 de maig a les 19:30 h, a la sala del Casal de Barri de manera presencial o connectant-te per via telemàtica a l’enllaç.

Estem actualitzant el llistat de socis/es i necessitem que ens confirmis les teves dades de contacte. Et recordem que si vols continuar sent soci de la PECA2 cal assistir com a mínim a una de les dues assemblees que es convoquen a l’any. Si no pots o no estàs interessat/da ens ho pots fer saber al nostre correu lapeca@gmail.com.

Volem que estiguis informat/da dels temes i de les accions que la PECA2 porta a terme, així com animar-te a participar activament en les decisions que, dia a dia, fan possible l’autogestió per part de les veïnes i els veïns dels equipaments del barri: el Casal de Barri, el Poliesportiu Valldaura i la Xarxa 9 Barris Acull.

Us proposem el següent ordre del dia:

 1. Lectura i aprovació de l’acta anterior
 2. Nous socis (si coneixeu algú que pugui estar interessat a formar part de l’associació no dubteu en fer-li extensiva aquesta invitació, indicant-li que enviï prèviament les seves dades a lapeca@gmail.com)
 3. Tancament econòmic 2020
 4. Pressupostos 2021
 5. Relacions amb les administracions
 6. Novetats dels projectes:
  1. Poliesportiu
  2. 9Barris Acull
  3. Casal de Barri
  4. Festa Major
 7. Renovació de càrrecs
 8. Precs i preguntes

En cas de desitjar incloure altres temes, podeu enviar-los a lapeca@gmail.com el més aviat possible.

Renovació de càrrecs:

Es sol·licita als que vulguin presentar la seva candidatura per integrar-se en la Junta ho comuniquin abans del dia de l’assemblea a lapeca@gmail.com.

Us esperem i comptem amb vosaltres. Salut i Prosperitat!